Op zoek naar leukste boeken 2016?


leukste boeken 2016
Tzum Nieuws: Dit zijn de 250 beste homoboeken editie 2016 Tzum.
Column: Coen Peppelenbos Windscherm. Nieuws: Dit zijn de 250 beste homoboeken editie 2016. Speciaal voor de EuroPride-weken stelde Tzum een top 250 samen van de beste homoboeken. Vorig jaar maakten we al een top 100, maar die werd nogal gevormd door de persoonlijke voorkeuren van de vier samenstellers. Dit jaar pakten we het wat grootser aan: we vroegen schrijvers, boekhandelaren, wetenschappers, recensenten en uitgevers om hun lijsten in te sturen. Ook lezers mochten hun top 25 inzenden. Dat leverde uiteindelijk een mooie diverse lijst op. De groslijst bevat inmiddels meer dan 500 titels, dus misschien kunnen we volgend jaar een nog grotere lijst maken. De lijst met de 150 beste lesbische boeken staat hier.
Dé vijftig boeken van de laatste vijf jaar volgens NRC Boeken. Hoeveel heeft u er gelezen? NRC.
Leestijd 8 minuten. Wie houdt de literatuur nog bij en hoe goed? Het Amerikaanse cultuurblog Flavorwire maakte een lijst met de vijftig voornaamste titels van de afgelopen vijf jaar en vroeg zijn lezers: hoeveel van deze boeken heeft u gelezen?
De leukste gezonde kookboeken van 2016 Gezondheidsnet.
De leukste gezonde kookboeken van 2016. Perfecte cadeaus voor in de schoen of onder de kerstboom. Jolanda Niemantsverdriet Gepubliceerd: 29-11-2016 Gewijzigd op: 08-12-2016. Ook in 2016 verschenen er weer stapels kookboeken in de boekwinkels. Wij selecteerden de tien leukste, gezonde kookboeken van het afgelopen jaar.
De mooiste boeken van 2016 volgens onze specialisten De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Kopiëer de link van het artikel. De mooiste boeken van 2016 volgens onze specialisten. We vroegen onze recensenten en redacteuren om een top vijf te maken van de beste boeken van 2016. Klik op de namen om hun favorieten te bekijken op desktop.
Agenda's' en Kalenders AKO.
Het werk van Peter van Straaten is absoluut tijdloos. Geniet voor de 27ste keer van Peters Zeurkalender: de leukste manier om het jaar te beginnen. Peter van Straaten 1935-2016 was schrijver. Op werkdagen voor 2245: uur besteld, morgen in huis.
De beste boeken van 2017 De Groene Amsterdammer.
De beste boeken van 2017. Wie zich in een hoekje moet gaan zitten schamen, kan dat het best doen met een boek. De literaire hoogtepunten van het afgelopen jaar volgens Groene redacteuren. De Groene Amsterdammer. 20 december 2017 verschenen in uit nr.
De 10 boeken die je eens gelezen moet hebben.
Dit boek moet volgens Beyoncé direct op jouw leeslijst. Laatste zinnen waardoor je t hele boek wil lezen. De 5 onverwachte voordelen van een boek lezen. De alltime favorite boeken van bekende auteurs. Franse Rivièra: vier vakantie als Scott Fitzgerald.
LuisterBieb online Bibliotheek.
en luister waar en wanneer je wilt. De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag. Naar de klantenservice. Moeite met lezen? Speciaal voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, is er Passend Lezen. Hier vind je 45.000 gesproken boeken.
Roomed in the city: 7x de leukste spots van Zwolle Roomed.
Beneden kun je heerlijk koffiedrinken, genieten van een vers biertje, je verlekkeren aan het kleurrijke snoep in de suikervrije snoepwinkel en snuffelen tussen hippe interieurspullen. Boven vind je kleding, boeken, plantjes, woonaccessoires, koffiezetapparaten én kun je je haar laten knippen bij een hippe kapsalon. Genoeg te vinden om je een paar uur te vermaken! 8011 XR Zwolle. SPOT 4: MOONLOFT. We tipten ze al eens in de leukste webshops: Moonloft.

Contacteer ons